9 enkle fakta om potensiell klinisk og økonomisk innvirkning av å bytte merkevare… Beskrevet

9 enkle fakta om potensiell klinisk og økonomisk innvirkning av å bytte merkevare… Beskrevet

InnholdsfortegnelseSpenning om bioekvivalens og utskiftbarhet av generiske medisinerGenerisk medikament – En oversikt – ScienceDirect Temaer for DummiesReseptbelagte legemiddelutgifter i U.s. Helsevesenets ting å vite før du kjøper

Den må kommunisere de samme mengdene av medisinen til blodstrømmen (det vil si at den må levere en tilsvarende mengde medisinen i blodstrømmen innen en sammenlignbar tidsperiode som merkevaremedisin). De ser forskjellige ut. e. De kan ha forskjellige størrelser, former, nyanser eller markeringer.

De kan ha forskjellige inaktive aktive ingredienser. Noen individer kan være delikate til inaktive komponenter. Noen individer har allergiske reaksjoner på spesifikke fargestoffer eller smak som brukes i noen medisiner. De generiske medisinene setter deg mye mindre tilbake enn deres matchende merkenavn medisiner. Vanlige medisiner er forskjellige fra produsent, noe som betyr at vi kan skaffe forskjellige versjoner basert på hvor vi kjøper medisinene våre, så vel som hva slags felles de gir.

Farmasøytiske selskaper som produserer de vanlige medisinene har mye lavere kostnader enn firmaene som skaper de kjente medikamentene. Dette er som et resultat av at medikamentforskning er kostbar og utvikling av en medisin kan ta i flere år- kostnader som vanlige produsenter ikke har. Når en virksomhet produserer medisinen, må den fullføre dyre kliniske tester for å sikre at medisinen er sikker og pålitelig.

Vanlige medisinprodusenter trenger ikke å fødte disse utgiftene som er opplevd mens de utvikler et nytt stoff. For vanlige nettstedkobling medisineringsleverandører blir medisinens formel anerkjent, de kliniske forsøkene er komplette, og disse investerer bare på produksjonen av medisinen, slik at de har råd til å selge medisinen til reduserte kostnader.

Topp retningslinjer for utstedelseskort – ASPE

Merkenavn Produsenter investerer mange beløp i markedsføring av nye medisiner til leger og publikum. De prøver forskjellige teknikker for å gi et sted til medisinene sine der ute. Produksjonsselskapene til varemerket navn sender agentene sine for å besøke legene i sine sentre og også mange sykehus; Disse firmaene investerer også på å utarbeide seminarene for å diskutere medisinene sine med forskjellige andre leger.

Generiske legemiddelfirmaer får også fordelen av den tidligere reklame- og markedsføringsinnsatsen som ble gjort av merkevarenavnsmedisinske firmaet, bestående av medieannonsering og markedsføring, presentasjoner av medisinerrepresentanter, og også sirkulasjon av gratis eksempler. Mange av medisinene som er presentert av vanlige produsenter har for tiden kommet på markedet i et år eller enda mer (tidsvarigheten som patentet var gyldig), og kan også for tiden være populær for mennesker så vel som leverandører.

Når vanlige medisiner er akseptert, begynner flere selskaper å lage i tillegg til å markedsføre medisinene. Hvis en person til slutt er på en medisin som fungerer, kan det være mye mindre sannsynlig at han endrer seg til den generiske versjonen for bekymring for å miste effekten av medisinen.

Det er inaktive ingredienser i generiske medisiner som kan være forskjellige fra de i deres merkenavn-ekvivalenter. De påvirker ikke midlene medisinene fungerer, men de kan få det til å se så vel som å smake annerledes, noe som får individer til å lure på om de rimeligere medisinene har forlatt noe ute. En annen faktor er at medisinsk fagpersonell ikke foreslår generiske medisiner i India.

8-sekunders triks for likheter og forskjeller mellom merkenavn … – Cadth

Resten anbefalte dyrere versjoner av topp kvalitet. I USA navngir nesten 80% resepter generiske medisiner. I Storbritannia er den generiske reseptprisen 82%. Resonnementet om at generiske medisiner er laget i sentre for dårlig kvalitet eller er dårligere i topp kvalitet til merkenavnsmedisiner i tillegg redusere godkjenningen av individene. De samme kriteriene brukes av FDA for alle medisinproduksjonsanlegg, samt mange selskaper produserer både merkenavn og også generiske medisiner under samme forhold.

Facebook
Twitter
LinkedIn